Культура (cтор. 381)

Фото для новини

12:22 9 травня 2015 р.

Сьогодні й завтра у Львові – присвячений Дню матері Міжнародний фестиваль «У колі друзів»

9 та 10 травня з 15.00 до 18.00 у Концертному залі обласної філармонії імені Станіслава Людкевича на вулиці Чайковського, 7 відбуватиметься Х Міжнародний фестиваль «У колі друзів», присвячений Дню матері.

Культура

Фото для новини

23:48 8 травня 2015 р.

Сьогодні й завтра на вулиці Винниченка у Львові – «Чарівна ніч у бібліотеці»

Генеральне консульство Республіки Польща у Львові, обласна бібліотека для дітей та міська громадська бібліотека у Вроцлаві підготували «Чарівну ніч у бібліотеці», мета якої – поширення польської мови та книги.

Культура

Фото для новини

19:15 8 травня 2015 р.

10 травня школярі розноситимуть у Львові «Листи Митрополита Андрея до матері»

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю: «У неділю з нагоди відзначення Дня Матері та з метою вшанування пам’яті Митрополита Андрея Шептицького після богослужінь на подвір’ї 12-х храмів відбудеться учнівська акція-розповсюдження листівок «Листи Митрополита Андрея до матері» (вибране із листів Великого Митрополита до матері), яку організовує управління освіти ЛМР за ініціативи учнівського самоврядування Львова».

Культура

Фото для новини

18:00 8 травня 2015 р.

Фінансову підтримку з міського бюджету Львова отримають 36 соціально-культурних проектів

Сьогодні, 8 травня, виконком ЛМР погодив рішення про затвердження переліку соціально-культурних проектів громадських організацій, яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету, й суми дофінансування відповідних проектів.

Культура

Фото для новини

15:28 8 травня 2015 р.

Львів’ян запрошують вшанувати 10 травня найстарішу ікону в місті

10 травня, в четверту неділю після Великодня, у Свято-Покровському кафедральному соборі УПЦ КП на вулиці Грушевського, 2 відзначать день вшанування Львівської чудотворної ікони Божої Матері Одигитрії. З цієї нагоди об 11.00 у храмі розпочнеться Архиєрейська Літургія, яку очолить митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП Димитрій (Рудюк)/.

Культура

Фото для новини

11:50 8 травня 2015 р.

10 травня у Львові відзначатимуть День матері

У неділю об 11:00 у приміщенні Національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької розпочнеться церемонія нагородження учасників обласного конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі».

Культура

Фото для новини

16:28 6 травня 2015 р.

10 травня в Музеї Леопольда Левицького у Львові – тематичний проект «Зі святом, Матусю» (програма)

У неділю Музей Леопольда Левицького на вулиці Устияновича, 10/1 біля Собору Святого Юра реалізовуватиме тематичний проект «Зі святом, Матусю», присвячений Дню Матері.

Культура

Фото для новини

15:45 6 травня 2015 р.

Завтра у Львові – ІІ Фестиваль «Форум – театру»

7 травня, о 15:00 Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з управлінням освіти ЛМР та навчально-методичним центром освіти м. Львова проведуть II Фестиваль «Форум-театру».

Культура