Культура (cтор. 376)

Фото для новини

23:44 26 травня 2015 р.

У Львові діти учасників війни на сході України виступили спільно з відомими артистами

У національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся гала-концерт «Діти і зірки», який завершив перший етап соціального проекту «Мій тато захищає Україну!», що стартував на Львівщині два місяці тому.

Культура

Фото для новини

12:52 26 травня 2015 р.

На Львівщині мобілізованих підтримують артисти

У містечках і таборах 184-го навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного для мобілізованих, призваних під час п’ятої черги часткової мобілізації, відбулися виcтупи артистів естради, концерти ансамблів народної самодіяльності та постановки театральних гуртків релігійних громад.

Культура

Фото для новини

11:53 26 травня 2015 р.

У четвер у Львові презентуватимуть книгу Джона Галла «Бачити в темряві»

Центр духовної підтримки осіб з особливими потребами «Емаус» запрошує на літературно-музичний вечір, який відбудеться в рамках презентації книги Джона Галла «Бачити в темряві».

Культура

Фото для новини

23:58 25 травня 2015 р.

31 травня у Львові – органний концерт

Міста-побратими Львів і Фрайбург (Німеччина) запрошують на органний концерт на ¾ такту Пасакалії Букстегуде, Баха, Кляусена, Райнбергера та Дрішнера.

Культура

Фото для новини

15:14 25 травня 2015 р.

5 червня на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на лікування двомісячної дитини

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 відбудеться 5 червня благодійний концерт оркестру Національного театру імені Марії Заньковецької «Надія для Надії».

Культура