Сьогодні й завтра у Львові – «Свято сиру і вина» (програма)

12:15 24 жовтня 2015 р.

Фото до новини

У Палаці мистецтв на вулиці Коперника відбуватиметься найбільший гастрономічний фестиваль осені в Україні.

 «Традиційно, в рамках заходу відбудуться презентації продукції від найвідоміших сирних та винних торгових марок України, органічних продуктів від виробників із регіонів Західної України, а також професійні дегустації від кращих сомельє країни. Поціновувачі сирів та вин знову зустрінуться 24-25 жовтня у Львівському палаці мистецтв на найбільшому гастрономічному фестивалі осені в Україні – «Свято сиру і вина», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Традиційно, в рамках заходу відбудуться презентації продукції від найвідоміших сирних та винних торгових марок України, органічних продуктів від виробників із регіонів Західної України, а також професійні дегустації від кращих сомельє країни. Особливими заходами «Свята сиру і вина» стане винна дегустація від ТМ «Інкерман» та вечірні кінопокази до келиху вина. Традиційно, в рамках свята відзначать «День Сирника» та «День «The Beatles».

Програма «Свята сиру і вина» у Львові

24-25 жовтня, з 12:00 до 21:00 у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 – «Ярмарок сирів та вин». Гості зможуть відвідати великий «Ярмарок сирів та вин», на якому буде представлена продукція  великих виробників та імпортерів і регіональні органічні продукти – ярмарок «Смак українських Карпат».

Картини вином. Чудові картини можна малювати не тільки фарбами, а й вином. Багаті відтінки червоного, багряного надихнуть на втілення найсміливіших задумів!

Дизайнер по «cork-arty» Сергій Ткачук спеціально до Свята представить інсталяції з винних корків. У рамках свята також буде проведено покази сучасної української «Winecorkart» вишиванки.

Спеціально до свята буде влаштовано ленд-арт зону, де відвідувачі зможуть відпочити в атмосфері свята з рідними та близькими. Упродовж усіх днів свято запропонує велику Інтерактивну програму для усієї родини! Дітей розважатимуть інтерактивні інсталяції від польського театру «Wagabunda».

Виступи кавер-гуртів

Особливі заходи «Свята сиру і вина»

24 жовтня, субота

о 14:00 у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 стартує «День Сирника», на якому пригощатимуть смачним десертом, спеченим за традиційним рецептом, а о 19:00 розпочнетьчя показ фільму «Святий Лоран» (Франція, Бельгія, 2014, режисер Бертран Бонелло)

з 17:00 у кав’ярні «Домініканес» на площі Музейній, 1 презентуватимуть мистецтво винних дегустацій. Виступатиме бренд-амбасадор ТМ «Інкерман» Евген Сєган.Вартість дегустації – 50 гривень.

25 жовтня, неділя

з 16:00 до 20:30 у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 триватиме «День «The Beatles»

з 17:00 у кав’ярні «Домініканес» на площі Музейній, 1 презентуватимуть мистецтво винних дегустацій. Виступатиме бренд-амбасадор ТМ «Інкерман» Евген Сєган. Вартість дегустації – 50 гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів