Діти з Волновахи подарували Гарнізонного храму Львова Державний Прапор України

17:52 21 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.info

На гостей чекають майстер-класи на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, екскурсії історичними та культурними місцями нашого міста, перегляд вистави у театрі імені Марії Заньковецької та багато інших заходів.

Сьогодні, 21 жовтня 2015 року, Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла відвідали діти з міста Волноваха, що на Донеччині. Тут на них чекала екскурсія, яку провів настоятель храму та голова Центру військового капеланства ЛА УГКЦ – отець Степан Сус.

Діти мали нагоду дізнатись історію храму, побачити його основні сакральні цінності та разом молитись за мир в Україні та наших захисників. Юні гості зі східних терен подарували спільноті Гарнізонного храму Державний Прапор України, на якому залишили свої підписи, а також сувенір, виготовлений власноруч.

Як відомо, зараз у Львові триває насичена програма для 70-ти дітей з Волновахи, які приїхали сюди на осінні канікули. До організації цього заходу долучилось чимало людей та спільнот, зокрема: БО «Я – Волноваха», Львівська міська рада, Організація українських жінок у бізнесі, Волонтерська сотня Львів, Центр волонтерства Львів.

На гостей чекають майстер-класи на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини («Погулянка»), екскурсії історичними та культурними місцями Львова, перегляд вистави у театрі імені Марії Заньковецької та багато інших заходів. Про це повідомили сьогодні, 21 жовтня, на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів