Сьогодні на фестивалі «Володарі стихій» у Львові частуватимуть козацьким кулішем

10:58 24 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На маленьких учасників фестивалю чекатимуть вісім спортивно-ігрових та туристичних етапів: скеледром, велотріал, водний туризм, смуга перешкод паркур, пейнтбол, бігбол, поєдинки сумо та бої на купинах.

«У суботу, 24 жовтня, на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини відбудеться фестиваль «Володарі стихій». Участь у заході візьмуть діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-переселенці та діти, чиї батьки захищають незалежність України на передовій», – повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис, який також поінформував:

До участі запрошено понад сотню дітей віком 10-16 років, що мешкають на території Львова та області. На маленьких учасників чекатимуть вісім спортивно-ігрових та туристичних етапів: скеледром, велотріал, водний туризм, смуга перешкод паркур, пейнтбол, бігбол, поєдинки сумо та бої на купинах.

Крім того, дітей нагодують козацьким кулішем та іншими смаколиками. Смачні страви для учасників свята готуватимуть люди, які переїхали на Львіщину з Криму».

Це повідомлення передали «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також зазначили: «Організатори заходу – Служба у справах дітей Львівської облдержадміністрації та ЛМГО «ТСК «Манівці». Фестиваль триватиме з 11:00 до 16:00».

«Усуботу, 24 жовтня, з 11:00 до 16:00 на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вулиця Вахнянина, 29) туристсько-спортивний клуб «Манівці» проведе туристичний міні-фестиваль «Володарі стихій!». Захід проводиться для дітей сиріт, дітей-переселенців та дітей, чиї батьки захищають незалежність України на передовій. Цого організатори зазначили:

«Очікуємо, що у святі візьме участь 50-100 дітей віком 10-15 років зі Львова та області. На юних учасників чекатимуть спортивно-ігрові та туристичні конкурси: скеледром, водний туризм, смуга перешкод паркур, бігбол (волейбол двометровим м’ячем), поєдинки сумо та бої на купинах, а також смачний обід.

Усе, що потрібно для участі – гарний настрій та змінний одяг і взуття. Якщо вам виповнилось 16 років і ви бажаєте допомогти у ролі волонтерів-помічників на етапах – будемо раді допомозі. Усіх охочих запрошуємо у якості глядачів та групи підтримки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів