Культура (cтор. 144)

Фото для новини

12:00 8 листопада 2018 р.

Творчі колективи з Луганщини продемонструють своє мистецтво на Львівщині

Зразковий ансамбль танцю «Орля» циркова студія «Кристал» Палацу культури міста Рубіжне вітатимуть у четвер, 8 листопада, гостей народного дому Червонограда мистецькою програмою «Даруємо мистецтво».

Культура

Фото для новини

15:30 7 листопада 2018 р.

Львів’яни хочуть «реанімувати» Стрийський парк

У межах публічної консультації щодо першочерговості покращень у Стрийському парку, яка тривала з 1 до 25 жовтня, львів’яни запропонували те, що насамперед потрібно вдосконалити у Стрийському парку.

Культура

Фото для новини

09:30 7 листопада 2018 р.

У Львові відбулося обговорення щодо облаштування громадського простору

У Львові відбулося громадське обговорення щодо облаштування громадського простору на Сихові біля Кіноцентру Довженка, зокрема – зустріч з головними архітекторами проекту.

Культура

Фото для новини

16:00 6 листопада 2018 р.

Питна вода знову витікає з глечика львівського фонтану «Водолій»

На вулиці Коперника провели капітальний ремонт фонтану «Водолій», який не працював більше 20 роківУ міськраді запевнили: «На вулиці Коперника провели капітальний ремонт фонтану «Водолій», який не працював більше 20 років. .

Культура

Фото для новини

18:00 5 листопада 2018 р.

У Львові обговорять облаштування громадського простору

У вівторок, 6 листопада, о 18.00 у великій залі на першому поверсі Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка розпочнеться обговорення облаштування громадського простору на проспекті Червоної Калини.

Культура

Фото для новини

17:15 5 листопада 2018 р.

У Львові пішов із життя корифей українського танцю

4 листопада в результаті тривалої хвороби пішов з життя художній керівник та головний балетмейстер-постановник народного ансамблю танцю «Горицвіт» Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, заслужений діяч мистецтв України, народний артист України, кавалер ордена «За заслуги» III ступеня, член ради Міжнародної фольклорної асоціації «IGF», лауреат всесвітнього «Оскару фолькльору» Зенон Федорович Колобич.

Культура