У Львові облаштували затишний сквер

11:10 11 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові завдяки Громадському бюджету облаштували на занедбаній території між вулицями Віри, Надії й Любові та Миколайчука й церквою УГКЦ затишний сквер.

Про це повідомили в четвер, 11 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На реалізацію цього проекту з міського бюджету спрямували близько 500 тисяч гривень».

Автор проекту Олег Пижів зазначив: «Участь у Громадському бюджеті дала можливість облагородити територію, яка до цього часу була у занедбаному стані, а громадський бюджет став початком і поштовхом до подальшого впорядкування території мікрорайону. До цих робіт активно долучилися мешканці. Вони своїми силами розчищали територію, прибирали її, окультурювали».

«У рамках проекту були виконані підготовчі роботи, під час яких вивезли сміття та демонтували залишки бетонних конструкцій, розташованих на території скверу. Далі проклали доріжки від кінцевої зупинки автобусного маршруту №46 до межі території храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, а також сходовий маршрут навпроти будинку №20 на вулиці Миколайчукавздовж протоптаної стежки. Встановили лавки та урни для сміття, засіяли нові газони та висадили молоді дерева», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів