У Львові затвердили порядок організації вуличних мистецьких виступів

13:15 12 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У міськраді затвердили «Порядок організації вуличних мистецьких виступів на території Львова», згідно з яким всі музиканти, які хочуть виступати на вулицях міста Лева, повинні зареєструватись на спеціально створеному порталі.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 липня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли подробиці: «З метою покращення якості громадського простору, регулювання навантаження вуличних мистецьких виступів на території Львова, забезпечення законних прав та інтересів громадян щодо дотримання тиші у громадських місцях міста рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради №485 від 5 червня 2019 року затверджено «Порядок організації вуличних мистецьких виступів на території Львова». Цей порядок визначає основні напрямки політики ЛМР щодо регулювання діяльності вуличних митців з метою забезпечення прав і законних інтересів мешканців та гостей Львова на спокійний відпочинок і тишу у місцях їх проживання чи перебування».

«Відповідно до цього порядку є ряд встановлених правил здійснення вуличних виступів у Львові, визначено процедуру отримання погодження та ряд зон для представлення вуличного мистецтва у громадських місцях. Для отримання погодження на здійснення мистецького виступу необхідно зареєструватись в особистому кабінеті порталу вуличного мистецтва у Львові, де зазначити локацію на інтерактивній карті, вказати дату і час та прикріпити посилання на виконання свого мистецького виступу», – поінформували також у міськраді.

«Розгляд звернень на проведення вуличних виступів здійснює комісія з розгляду звернень, яка надає погодження або відмову у здійсненні вуличного мистецького виступу. Контроль за дотриманням «Порядку організації вуличних мистецьких виступів на території Львова» здійснює Львівське комунальне підприємство «Муніципальна варта» та робоча група з перевірки дотримання правопорядку виконавцями вуличних мистецьких виступів на території Львова. Ознайомитись з процедурою отримання погодження на порталі вуличних мистецьких виступів Львова можна за посиланням», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів