Депутати Львівської міськради підтримали ще одну петицію

17:45 11 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Депутати ЛМР розглянули і підтримали на пленарному засіданні сесії електронну петицію «Облаштування парку Архангела Михаїла».

Про це повідомили в четвер, 11 липня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «За відповідну ухвалу проголосували 35 депутатів».

Начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський доповів депутатам: «3 травня 2019 року на порталі «e-dem.in.ua – «Єдина система місцевих петицій» – було зареєстровано електронну петицію під назвою «Облаштування парку Архангела Михаїла“. Автором петиції є Юлія Брик. 21 червня 2019 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку».

«У петиції, зокрема, зазначається: «Парк Архангела Михаїла від початку перебуває у занедбаному стані – відсутні пішохідні доріжки, лавочки, смітники, освітлення, дерева і кущі потребують розчистки і догляду, ставок страшенно забруднений. Парком страшно пройтися навіть у світлу пору доби», – поінформував також Юрій Лукашевський .

У петиції також пропонувалося: «У зв’язку із появою навколо парку новобудов з’явилася гостра потреба у його облаштуванні для безпечного пересування та відпочинку. Парк захаращений, його не прибирають і потребує негайного широкого комплексу заходів з відновлення. Прохання прийняти рішення про якнайшвидше облаштування парку Архангела Михаїла для проведення дозвілля».

«Депутати доручили департаменту містобудування до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією», – повідомили також на інформаційному порталі депутатів.

Як інформував «Щоденний Львів», раніше підтримали петицію «Розморозити проект Львівського метрополітену».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів