Культура (cтор. 137)

Фото для новини

14:10 5 січня 2019 р.

Вселенський патріарх підписав Томос про автокефалію Православної церкви України

У патріаршому храмі Святого Георгія на території Вселенського патріархату в Стамбулі відбулася урочиста церемонія підписання Томосу про автокефалію об’єднаної Православної церкви України.

Культура

Фото для новини

17:45 4 січня 2019 р.

У природному парку на Львівщині влаштують «Йорданське святкування»

У суботу, 19 січня, на території відпочинкового осередку «Верещиця» Яворівського національного природного парку в селі Верещиця у Яворівському районі Львівської області відбудеться традиційне «Йорданське святкування».

Культура

Фото для новини

14:15 4 січня 2019 р.

Пластуни запалили у Львові «Різдвяну свічечку»

У п’ятницю, 4 січня, в храмі поблизу Центру Митрополита Андрея Шептицького розпочалася за сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА щорічна пластова зустріч «Різдвяна свічечка».

Культура

Фото для новини

10:45 4 січня 2019 р.

27 дітей із Луганщини святкуватимуть Різдво у Львові

Уже вдруге, за сприяння громадської організації «Дитяче Громадське Об’єднання Ніхто Крім Нас» та Львівської міської ради, до Львова на Різдвяні свята приїдуть школярі зі сходу України.

Культура

Фото для новини

14:00 2 січня 2019 р.

У львівському театрі буде благодійна вистава

У четвер, 3 січня, о 18.00 у Першому театрі на вулиці Гнатюка розпочнеться благодійна вистава «Проданий сміх», яка буде зіграна, щоб зібрати кошти на лікування мистецтвознавиці, журналістки та редакторки Наталки Космолінської.

Культура