Львів’яни створили мурали на полігоні університету внутрішніх справ

16:30 23 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Яскраві мурали відтепер милуватимуть око усіх, хто завітає до навчально-тренувального відділу «Верещиця».

Про це повідомили в п’ятницю, 23 серпня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «Намалювали цю красу діти. Вони трудилися впродовж кількох годин, аби прикрасити стіни навчальних полігонів кольоровими барвами».

«Ідея проведення такої мистецької акції з’явилася у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Втілити її у життя допомоги працівники сектору ювенальної превенції поліції Львівщини спільно з обласним учнівським парламентом», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Над створенням малюнків працювали двоє художників – Микола Старіков та Катерина-Анастасія Шевчук. Вони долучилися до мистецької акції та підготували ескізи майбутніх муралів», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«У Верещицю дорослі приїхали разом із юними активістами Львівського обласного учнівського парламенту. Стати учасниками арт-дійства зголосилися п’ятнадцятеро дітей», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Президент учнівського самоврядування Соломія Чайка зазначила: «Ми намагаємося якомога активніше виховувати національну свідомість молоді, тому одразу підтримали такий захід».

«На одному зі зображень – український боксер, який втілює силу та незламність національного духу. Ще два малюнки присвятили поліцейській тематиці», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Мурали нанесли на стіни навчальних полігонів, де тренуються курсанти та слухачі «Академії поліції». Автори ідеї переконують, що ці, створені дітьми, малюнки надихатимуть працівників поліції та мотивуватимуть до дії», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів