У Львові відкриють лише частину Меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні

14:15 19 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові перебуває з візитом митрополит Київський і всієї України ПЦУ Епіфаній.

Про це повідомили в понеділок, 19 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Сьогодні Блаженніший оглянув завершальні роботи з будівництва першої частини Меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні на вулицях Кривоноса й Замковій. Меморіальний комплекс відкриють напередодні Дня незалежності – у День прапора України. Глава Православної Церкви зауважив, що цей Меморіал – унікальний для всієї України.

«Зокрема, першу частину Меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні у Львові відкриють 23 серпня об 11.30. На урочисте відкриття запрошені міський голова Львова, родини Героїв Небесної Сотні, учасники Революції Гідності, волонтери Майдану, військові, учасники АТО, депутати, керівництво обласної влади, представники міської влади, духовенство, львів’яни та гості міста», – поінформували також у ЛМР.

«Передбачено підняття прапора, хвилина мовчання, молитва, виступи представників влади й родин загиблих. Виступить Павло Табаков із піснею про Небесну сотню або «Плине кача» у виконанні на музичних інструментах», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів