УГКЦ співпрацюватиме з міністерством у справах ветеранів

11:00 25 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: news.ugcc.ua

Глава Української греко-католицької церкви Святослав (Шевчук) і міністр у справах ветеранів Ірина Фріз підписали меморандум про співпрацю.

Мета меморандуму між УГКЦ міністерством у справах ветеранів України – налагодити взаємодію і створити можливості для ефективної співпраці у сфері задоволення суспільних інтересів учасників бойових дій і членів їхніх родин. Глава Української греко-католицької церкви зазначив, що духовна опіка та підтримка ветеранів сьогодні – один із душпастирських пріоритетів УГКЦ.

«Церква залишається вірно присутньою в долі кожної людини, зраненої війною та її наслідками, пропонуючи шляхи зцілення та духовної віднови, психологічної реабілітації й активної ресоціалізації учасників бойових дій», – запевнив блаженніший Святослав (Шевчук).

Учасники зустрічі відзначили, що впродовж років російської збройної агресії проти нашої держави УГКЦ ініціювала та реалізувала низку духовно-соціальних проєктів, покликаних сприяти подоланню наслідків війни в українській родині, забезпечити турботою батьків і сім’ї полеглих героїв, відстоювати честь і гідність українських ветеранів.

Глава УГКЦ наголосив: «Міністерство у справах ветеранів України є одним із головних партнерів на шляху реалізації цієї місії. Спільними зусиллями ми зможемо сприяти швидшому подоланню руйнівних наслідків війни в кожному зраненому серці та українському суспільстві в цілому».

Про це повідомили в департаменті інформації УГКЦ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів