У Львові відкрили фотовиставку «Наша незалежність»

10:20 24 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У виставковій залі Державного меморіального музею Михайла Грушевського у Львові, відбулось урочисте відкриття фотовиставки «Наша незалежність».

Про це повідомили в суботу, 24 серпня, у міністерстві оборони України, де також розповіли: «До загальної уваги представлено півсотні світлин військових кореспондентів «АрміяInfоrm» Тараса Греня та Володимира Скоростецького, близько ста різноманітних реліквій, які зробили своїми руками прості українці у вирішальні часи для нашої держави».

«Уся експозиція поділена на дві частини, – зазначила вчений секретар музею Софія Легін. – Із самого початку відвідувачі матимуть змогу подивитись в очі наших захисників та побачити, який шлях пройшло наше військо. Як відбувалось його становлення, і як люди у погонах захищали та захищають нашу Батьківщину. У наступній залі можна побачити реліквії. Потрібно наголосити, що тут немає жодних копій, лише оригінали. Навіть дитячі різнокольорові долоньки — це трафарети рученят справжніх дітей – учнів школи у місті Соледар.

«Першими відвідувачами виставки стали воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та активісти гуманітарної еліти Львова. Як фотографії, так і всі предмети надані музею з особистих архівів авторів, і виставляються вперше», – поінформували також у міністерстві оборони.

«Виставка триватиме близько місяця, – наголосив науковий співробітник музею Роман Метельський. – Запрошуємо відвідувачів подивитись на ці унікальні речі та фотографії, а також ознайомитись із нашим музеєм.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів