Назвали прізвища учасниць, одна з яких 29 вересня одягне корону Міс Львів-2021

15:08 22 вересня 2021 р.

Фото до новини

У Львівському пресклубі відбулось представлення претенденток, які виборюватимуть титул "Міс Львів 2021". Одна з них представлятиме Львів на конкурсі "Міс Україна".

Про це пише Dailylviv.com.

Конкурс відбудеться 29 вересня у Львівському національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Гранд-шоу створюватимуть 12 обраних дівчат, а також запрошені виконавці, зокрема Ірина Федишин, ALEKSEEV, TVORCHI, LAUD, Оля Цибульська. Ведучими стануть Ірина Журавська та Володимир Андрієвський.

"Крім основної стрічки "Міс Львів" будуть також "Міс добре серце", що оголошуватиметься одразу перед озвученням головної міс та "Міс глядацьких симпатій". Вилучені кошти від продажу квитків та голосування за "Міс глядацький симпатій" підуть на облаштування інклюзивної санітарної кімнати реабілітаційного центру Святого Миколая, де проживають діти з ДЦП та синдромом Дауна", – повідомила власниця конкурсу Валерія Никифорець.

Претендентки на корону Місс Львів-2021 так розповіли про себе:

1. Дзядук Анастасія, 20 років:

"Цьогоріч закінчила навчання в університеті ім. Івана Франка, здобула освіту «міжнародні відносини».Модель, працюю SMM-менеджером, в майбутньому бачу себе успішною власницею свого бренду - від життя намагаюся отримати максимум.Мої хоббі : Люблю готувати, співаю, граю на гітарі, веду активний спосіб життя, зйомки, дефіле, перегляд фільмів, насолоджуюсь кожним моментом. Безмежно люблю свою сім‘ю. Завжди рада новим знайомствам та цікавим людям.
На конкурсі бачу себе переможницею «Міс Львів 2021», адже готова з гордістю нести цей титул упродовж життя".

2. Кравчук Валентина, 23 роки:

"Закінчила факультет міжнародних відносин Львівського національного університету ім. Івана Франка, але зараз, за покликом душі, працюю у сфері краси.
Люблю активний відпочинок та постійно відкривати для себе щось нове.‘ Вважаю, що життя набуває сенсу лише тоді, коли ти приносиш користь іншим та людям, які цього потребують.Моє життєве кредо: «Будь собою, адже всі інші ролі уже зайняті».

3. Олексів Ярина, 21 рік:

"Я випускниця українського католицького університету працюю рекрутером в ІТ компанії. Вивчаю кілька іноземних мов і викладаю англійську для дітей, також я є фотомоделлю, працюю з багатьма брендами та моім хоббі для душі є бальні танці. Моя мета та кредо в житті: люби життя, і воно полюбить тебе. Мій день не минає без обіймів, сирничків, і звичайно усмішки".

4. Діана Мазур, 18 років:

"Я студентка 2-го курсу торговельно-економічного університету. Почала займатися моделінгом і за місяць навчання поїхала на свій перший міжнародний конкурс, де отримала там перемогу в двох номінаціях. Це "Winner" і фотомодель 2021. Також на сьогоднішній день я займаюсь благодійністю, вивчаю англійську мову і живу цим конкурсом. Корона та титул мені потрібні для того щоб бути почутою, адже голос Міс може бути гучним".

5. Бек Анастасія, 20 років:

"Я - модель, яка дуже любить свою роботу і важко уявляє своє життя без неї. Не боюсь нових випробувань у житті, саме тому я тут. Максимально насолоджуюсь часом, проведеним на підготовці до конкурсу.  Знаю, що зараз я в тому місці, в якому повинна бути".

6. Софія Крісман, наймолодша учасниця:

"Уже кілька років поспіль працюю моделлю. Моє хобі це танці, якими займаюся вже понад 12 років. Нещодавно відкрила для себе кондитерство. Люблю подорожувати, пізнавати культуру та побут іноземних країн.
Завжди треба щось робити ,дорогу подолає лише той хто йде. Конкурс Міс Львів — це віра в себе й бажання творити.  Я хочу стати прикладом для наслідування. Моє гасло - «Будь собою. Мрій і дій, тоді все вийде)». Я вірю в себе і знаю, що зможу здійснити усе заплановане".

7. Мар’яна Лагодич, 23 роки:

"Я люблю перевтілення та приміряти різні образи, тому обрала для себе кар’єру моделі, якою займаюсь з 16 років.
Також я вважаю, що креативність - це обличчя більшості речей, тому розвиваю новий напрямок в своєму житті - маркетинг.
Моя життєва мета: мати свободу, робити те, що подобається. Бо якщо ми виберемо собі роботу до душі, нам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті".

8. Дарина Бенько, 19 років:

"Я навчаюсь у 2-ох університетах,відтак - живу на 2 великих міста - Львів та Київ.
Моїм хобі є музика, я займаюсь нею із раннього дитинства (співаю та граю на фортеп'яно)
Саме тому вступила на вокал, щоб здобути другу освіту.
Моя життєва мета - це самовдосконалення і прагненння в любові до себе, адже лишень
коли ми полюбимо то зможемо змінити цей світ на краще".

9. Демчук Тетяна, 24 роки:

"Працюю в сфері виховання дітей. У вільний час займаюся спортом, беру активну участь у модельній сфері. Моя мета - принести користь суспільству. Моє кредо: вік живи - вік учись.

10. Зварич Уляна :

"Щира, відверта,  життєрадісна та цілеспрямована натура. Вважаю, що справжня краса - це поєднання внутрішнього та зовнішнього балансу, а саме:
яскравої зовнішності, розуму та доброго серця. Головні цінності - це сім‘я та любов.Мрію створити мережу дитячих садків для дітей з вадами розвитку.  Життєве кредо: "Люби правду, яку ти знайдеш у серці інших".

11.Мигаль Христина, 19 років:

"Зараз здобуваю вищу освіту за спеціальністю "міжнародні відносини".
З 16-ти років займаюсь моделінгом,працювала в таких країнах - Індія та Ліван.
В людях ціную такі якості, як щирість, доброзичливість і простота.
Вважаю, що в житті потрібно втілювати всі свої мрії та йти до своєї мети за будь-яких погодних умов".

12. Бенях Вероніка, 21 рік:

"Я вважаю себе досить сильною особистістю, моя сила в моїй індивідуальності, і я ніколи в ній не сумнівалася.
Я багато вкладаю в себе, розвиваюсь та багато чого домагаюсь, завдяки своїм знанням.
Незважаючи на будь-які перешкоди, завжди рухаюсь далі".

14 учасниць боротимуться за титул Міс Львів-2021. Які вони (відео)

На «Міс Львів-2019» – 14 претенденток

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів