14 учасниць боротимуться за титул Міс Львів-2021. Які вони (відео)

11:51 18 вересня 2021 р.

Фото до новини

29 вересня у Львівській опері обиратимуть найгарнішу дівчину Львова. Цього року на корону претендують 14 львів’янок.

Про це Dailylviv.com повідомила засновниця конкурсу "Міс Львів-2021" Валерія Никифорець.

 - Корону виготовили з дорогоцінних металів та прикрасили дорогоцінними каменями. Ця корона – гордість нашого комітету та нашого міста. Тому що не кожне місто може похвалитися такою короною. Ми запозичили цей досвід у конкурсів «Міс Світу», «Міс Всесвіт» та «Міс Україна», де цінні ювелірні корони переходять від попередньої переможниці до наступної, - зазначила Валерія Никифорець.

За її словами, у рамках конкурсу дівчата змагатимуться не тільки за головну корону Львова. У фінальній частині заходу, яка відбудеться 29-го вересня на сцені Оперного театру, учасниці матимуть змогу отримати титул "Міс Добре Серце". Його вручатимуть дівчині, яка найкраще виявить себе в реалізації соціального проекту. Також між конкурсантками розігруватимутьтитул "Міс Дружба". І цього року була започаткована нова номінація – «Міс Вголос Львів», цей титул отримає дівчина з найкращим голосом.

- Міс глядацьких симпатій» обираєте Ви. Заходьте на офіційну сторінку “Міс Львів” у Facebook чи Instagram і довідаєтеся, як стати членом журі",- наголосила Валерія Никифорець.

22 вересня об 11.00 відбудеться пресконференція, на якій презентують усіх претенденток на титул «Міс Львів-2021». Місце проведення – Львівський пресклуб (просп. Шевченка, 11).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів