У Львівському кафе затримали підозрюваного в грабежі

11:07 29 грудня 2021 р.

Фото до новини

Поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні грабежу в одному з кафе Львівського району. За скоєне 33-річному місцевому мешканцю, раніше вже неодноразово судимому за майнові злочини, загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

26 грудня, близько 22.45,  до поліції надійшло повідомлення від працівників кафе одного з сіл Львівського району про незаконне заволодіння коштами з каси.

На  місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №2. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний неодноразово судимий 33-річний місцевий мешканець, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального  правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж)

Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання  - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

У Львові знайшли двох зловмисників, які посеред ночі побили і пограбували перехожого

З України видворять кримінального авторитета, який відбував покарання на Львівщині

Львівський пацієнт: вкрав з лікарні і здав у ломбард комп’ютерну техніку (відео)

У Львові на утепленні лікарні підрядник вкрав майже 600 тисяч гривень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів