Львівський пацієнт: вкрав з лікарні і здав у ломбард комп’ютерну техніку (відео)

11:23 15 грудня 2021 р.

Фото до новини

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника за допомогою системи камер відеоспостереження «Безпечна Львівщина».

14 грудня  до поліції надійшло повідомлення від персоналу однієї з лікарень Львова про викрадення з медзакладу комп’ютерної техніки. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік,  скориставшись відсутністю персоналу в одному з кабінетів на другому поверсі, викрав комп’ютер.

Оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції, вивчивши відео з камер спостереження системи «Безпечна Львівщина»,  встановили особу причетного до крадіжки, 26-річного місцевого мешканця. Також правоохоронці встановили, що викрадену комп’ютерну техніку зловмисник  здав у ломбард.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Рецидивіст здавав у Золочеві в ломбард чужі велосипеди

У Львові затримали викрадачів пральної машини

Львівські патрульні наздогнали крадія кабелів

У Львові на утепленні лікарні підрядник вкрав майже 600 тисяч гривень

У львівській лікарні вкрали мідну трубу, яка подає кисень для барокамери

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів