У Львові затримали викрадачів пральної машини

09:20 12 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Львів’янин повідомив патрульним на вулиці Замарстинівській, що його намагалися пограбувати двоє чоловіків у квартирі на вулиці Лобачевського, в якій він тимчасово проживає.

За словами 23-річного львів’янина, грабіжники прийшли до нього й, оскільки одного з них він знав візуально, він відчинив їм двері. Чоловіки застосували щодо нього фізичну силу й намагалися пограбувати.

Потерпілий розповів, що не міг чинити їм опір, тому втік. Інспектори одразу відреагували на звернення й вирушили до помешкання заявника. Там вони виявили навстіж відчинені двері. З квартири викрали пральну машинку, документи власника житла й кишеньковий ніж.

Обстеживши прилеглі вулиці, патрульні не знайшли грабіжників, тому вирішили заїхати в ломбард на вулиці Промисловій, де здають побутову техніку. Там побачили двох чоловіків, які намагалися здати пральну машинку.

За описами вони були схожі на розшукуваних, упізнав їх і потерпілий. При поверхневій перевірці у них виявили викрадений паспорт та картку платника податків і ніж.

Заявник повідомив, що ці вони ще й шахрайським методом заволоділи його телефоном. Щодо двох інцидентів написав заяви. На місце події викликали слідчих Шевченківського відділу поліції.

26- та 28-річних чоловіків доставили у відділок разом з речовими доказами. Один із ймовірних зловмисників був раніше судимий за крадіжку з проникненням, шахрайство та незаконне заволодіння транспортним засобом. Провів шість з половиною років у місцях позбавлення волі.

Про це повідомили в понеділок, 12 листопада, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також опублікували фото з місць події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів