Львів’янин обікрав шість помешкань

14:20 28 лютого 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: npu.gov.ua

У Львові затримали 34-річного рецидивіста.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в п’ятницю, що 13 січня в Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про крадіжку зі житлового будинку на вулиці Солом’янка у Львові. Господар помешкання заявив, що у нього викрали електроінструменти та інші речі на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших служб територіального підрозділу поліції.  Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку з’ясували особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 34-річний львів’янин.

Правоохоронці також з'ясували, що затриманий причетний ще до п’ятьох подібних злочинів. З будинків та нежитлових приміщень було викрадено комп’ютерну техніку, електроінструменти, ювелірні прикраси, гроші та інші речі, на загальну суму близько 100 тисяч гривень, більшість з яких підозрюваний збув на ринках Львова.

Рецидивіст за рішенням суду перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі Залізничного відділу поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали розшукуваних поліцією за крадіжки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів