Західукргеологію у Львові очолив продюсер дитячих фільмів і захисник озера Стосіка

23:02 29 серпня 2021 р.

Нагорода від мера: міський голова Львова Андрій Садовий і Михайло Лишак

Нагорода від мера: міський голова Львова Андрій Садовий і Михайло Лишак

Правління НАК "Надра України" призначило нового керівника дочірнього підприємства "Західукргеологія". Ним став Михайло Лишак.

Повідомлення про це є на сторінці Західукргеології у Facebook, пише Dailylviv.com.

До призначення на посаду, згідно з інформацією на його сторінці у Facebook, Михайло Лишак є керівником, засновником і продюсером у Дитячий музичний фільм "В.о. Святого Миколая", працює в Дитяча творча студія WOW Studio.

За інформацією в Youcontrol, Михайло Лишак є ФОПом, основний вид діяльності якого - виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

Він також зазначений і як засновник ТзОВ “Крейтів юніон” з аналогічними видами діяльності: розповсюдження кіно- та відеофільмів, телевізійних програм, виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм, компонування кіно- та відеофільмів, телевізійних програм, демонстрація кінофільмів, видання звукозаписів, діяльність інформаційних агентств, надання інших інформаційних послуг, посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації, дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки

Михайло Лишак також очолює три громадські організації: “Вільний вибір Львівщини”, “Розвиток Голоско” та “Батьківська рада ліцею Сагайдачного”.

У травні Михайло Лишак на сесії ЛМР виступив проти будівництва на вул Топольній нового житлового комплексу на місці меблевого підприємства “Дизайн-Майстер”:

«У нашому районі це буде вже шостий ЖК. У нас тут, по-суті, немає ні доріг, ні шкіл додаткових, ні садочків. Єдина школа, яка тут є, доступна в окрузі до цієї новобудови, це школа №71, яка може обслуговувати 1150 дітей. На сьогодні їх вже 1300. Вулиця Топольна в жахливому стані, а вона буде основною дорогою для обслуговування будівництва. За цією ж адресою вже побудовано інший житловий комплекс (Avalon Flex – ред.), де нам обіцяли 800 м2 для молодшої школи, при тому забудовник змінив свій рендер. З 5 корпусів, де в п’ятому якраз мала бути початкова школа, він змінив на 4 корпуси».

Ще раніше, у січні, Михайло Лишак зареєстрував у Львівській міськраді петицію "Збереження рекреації на вулиці Замарстинівській шляхом створення парку з включенням озера Стосіка й рекреації в зоні Р-3, яка була охоплена змінами в ДПТ «Під Голоском» (зміна 6)". Петиція вимагала не вносити зміни до Детального плану території мікрорайону Голоско, які передбачають знищення озера Стосіка та будівництво нового житлового комплексу.

За кілька днів петицію підписало 509 людей з 500 необхідних для розгляду на сесії ЛМР.

Як писав "Щоденний Львів" з посиланням на Михайла Лишака, 13 лютого, з'явився кадастровий номер ділянки з озером Стосіка на вулиці Замарстинівській у Львові.

Довідка

ДП «Західукргеологія» є дочірнім підприємством Національної акціонерної компанії “Надра України

Структура підприємства включає:

Львівську геологорозвідувальну експедицію, куди входять Великомостівська, Моршинська, Чернівецька, дільниці, Закарпатський геолого-гідрогеологічний центр, Рахівська геолого-пошукова партія, Закарпатська гідрогеологічна партія; 

Калуську нафторозвідувальну експедицію, яка виконує пошукові і розвідувальні роботи нафти і газу в південно-східній та центральній частині Передкарпатського прогину в Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

Стрийську нафторозвідувальну експедицію, яка виконує пошукові і розвідувальні роботи на нафту і газ у центральній та північно-західній частині Передкарпатського прогину, Закарпатті та Волино-Поділлі.

«Західний Буг» не зміг придбати Будинок книги у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів