Винники передавали Львову за один день майна на майже 5 млн грн

19:07 4 січня 2022 р.

Світлина - скрін з відео Львівводоканалу.

Світлина - скрін з відео Львівводоканалу.

В останній день минулого року виконком Львівської міської ради вирішив передати майно з балансу КП “Винниківське“ на баланс ЛМКП “Львівводоканал“.

Разом з переданням мереж централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з балансу КП “Винниківське“ на баланс ЛМКП “Львівводоканал“ з Винників до Львова передано також виконання функцій виконавця послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Про це повідомляє Dailylviv.com з посиланням на сайт ЛМР.

Комунальне підприємство “Винниківське“ безоплатно передало з балансу підприємства на баланс Львівського міського комунального підприємства “Львівводоканал“ - як внесок до статутного капіталу - мережі і споруди централізованого водопостачання та централізованого водовідведення разом з усією технічною документацією на ці мережі і споруди балансовою вартістю 4 946 223,9 грн.

Термін виконання цього рішення був надоперативний - один день - 31.12.2021 року.

Відповідальні за його виконання - директор ЛМКП “Львівводоканал“ і директор КП “Винниківське“.

Про те, чи встигли керівники виконати це рішення, повідомлень поки що немає ані на сайті ЛКП "Львівводоканал", ані на його сторінці у Фейсбуці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів