У межах Великого будівництва триває реконструкція басейну ДЮСШ у Давидові

15:42 20 жовтня 2021 р.

Фото до новини

150 вихованців ДЮСШ «Тризуб плюс», що у Давидові, отримають належні умови для тренувань після завершення реконструкції басейну. Об’єкт реконструюють в межах програми Президента України «Велике будівництво».

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Будівництво об’єкта розпочали у 2018 році, на що загалом передбачили 23 млн 139 тис грн. Фінансуються роботи за кошти субвенції з державного бюджету, обласного та місцевого бюджету.

Проєкт передбачає фасадні та внутрішні оздоблювальні роботи на об’єкті, заміну віконних та дверних блоків, улаштування покрівлі, підведення інженерних мереж та реконструкцію двох басейнів. Це басейн для навчання плавання та оздоровчих занять для дорослого населення та басейн для навчання плавання молодшого та середнього шкільного віку.

Окрім цього – в межах проєкту закуплять та проведуть монтаж обладнання, забезпечать благоустрій території.

«Реконструкція басейну дозволить створити комфортні умови для занять спортом для 150 вихованців ДЮСШ. Це також майже десяток нових робочих місць для персоналу. Басейн ДЮСШ у Давидові – один із семи важливих спортивних об'єктів, які плануємо завершити у поточному році», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Реалізація проєкту дасть можливість:

- створення умов для проведення тренувальних занять 150 вихованців ДЮСШ та роботи 7 осіб персоналу;

- створення 8 нових робочих місць;

- створення комфортних умов для занять спортом;

- збільшення кількості доступних об‘єктів для проведення фізкультурно-оздоровчої роботи, реабілітації для мешканців Давидівської сільської територіальної громади.

Упродовж 2018-2020 років підрядна організація провела загально-будівельні роботи, зовнішнє оздоблення та утеплення фасаду, заміну віконних та дверних блоків, влаштувала дах, стіни та перегородки. Станом на середину листопада вже завершили облицювання підлог та сходової клітки плиткою, влаштували інженерні мережі: водопостачання, господарсько-питного-виробничо-протипожежного водопроводу В1, побутової каналізації, системи опалення, влаштування пожежної сигналізації. Також тривають роботи зі встановлення освітлення в приміщеннях, облицювання стін приміщень, встановлення вентиляції, заливання стяжок в допоміжних приміщеннях, благоустрою території.

Нова школа дозволить на 100% охопити загальною середньою освітою дітей селах Пасіки-Зубрицькі та Горішній

Велике будівництво: у Трускавці реконструювали гімназію, у Братковичах добудовують нову школу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів