У басейні в Давидові поки що плаває лише 20 мільйонів гривень

09:26 15 вересня 2020 р.

Фото до новини

Ще 8,9 мільйона гривень надійдуть з державного бюджету для завершення реконструкції будівлі басейну ДЮСШ "Тризуб плюс" на вулиці Галицькій, що у селі Давидів на Пустомитівщині.

Таке рішення було прийнято на засіданні комісії Міністерства молоді та спорту України з відбору об'єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на завершення розпочатих у попередньому періоді робіт з будівництва/реконструкції, будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт існуючих спортивних п'ятдесятиметрових і двадцятип'ятиметрових басейнів.

Про це повідомила ЛОДА. 

«Державні кошти давидівський басейн отримує вже другий рік поспіль. Намагаємося кожного разу звертати на нього увагу. 2019-го вдалося скерувати сюди 10 мільйонів. Цього року надійде ще 8,9 мільйона гривень. 1,8 мільйона для добудови об‘єкту виділила також місцева, Давидівська громада. На 2021 рік цей об‘єкт мають завершити, а до того він понад 10 років вважався довгобудом», - повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Реконструкцію об'єкту розпочали ще у 2018 році за кошти місцевого бюджету. У 2019 році роботи тривали за субвенцію з державного бюджету. Зараз готовність об’єкту 68%.

На Львівщині доремонтовують дорогу Східниця – Пісочна.

На дорозі Східниця-Верхнє Синьовидне добудовують міст через річку Стрий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів