Нова школа дозволить на 100% охопити загальною середньою освітою дітей селах Пасіки-Зубрицькі та Горішній

15:40 20 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У селі Пасіки-Зубрицькі Давидівської громади триває будівництво загальноосвітнього навчального закладу, тут після його завершення зможуть навчатися 275 учнів. Ремонтні роботи проводять в межах програми Президента України «Велике будівництво».

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Будівництво школи розпочали у 2017 році, на що загалом скерували 19 млн 191 тис грн. Загальна кошторисна вартість – 56,4 млн грн.

Проєкт передбачає: будівництво 2-поверхової будівлі, тут будуть класні кімнати, їдальня, спортивний зал, зона рекреації, улаштування інженерних мереж (автономного водопостачання та водовідведення, теплопостачання, системи опалення, електроосвітлення, вентиляції), внутрішнє та зовнішнє оздоблення приміщень, пожежні резервуари та протипожежна сигналізація, придбання та монтаж обладнання, благоустрій та озеленення території.

Упродовж 2017-2020 років підрядна організація провела частину земляних робіт, укладання фундаменту, вимурували два шкільних корпуси з чотирьох, приміщення спортзалу, влаштували фундамент на 4 корпусі та покрівлю на 1 корпусі.

Сьогодні продовжується укладання фундаменту та мурування 3 корпусу.

«Завершення школи у Пасіках-Зубрицьких дозволить на 100% охопити загальною середньою освітою дітей с. Пасіки-Зубрицькі та с. Горішній. Тут зможуть навчатись майже три сотні учнів, також більше пів сотні мешканців громади зможуть працевлаштуватись. Окрім, самого приміщення школи, яке буде збудоване із застосуванням технологій енергозбереження та енергоефективності, у планах оснастити заклад сучасними інформаційними технологіями для якісного навчального процесу, який йтиме в ногу з часом», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Для завершення робіт необхідно провести зовнішнє та внутрішнє оздоблення приміщень, влаштувати теплопостачання, монтаж електропроводки, електроосвітлення, вентиляції, опалення, комп’ютерної мережі, пожежної сигналізації, блискавозахисту. Окрім цього, придбати та провести монтаж обладнання, благоустрій та озеленення території.

Школу в Брюховичах планують здати до першого дзвоника

Школу-довгобуд у Стрийському районі, яку будували понад 30 років, завершать за 2,5 місяці

Школу-довгобуд у гірській Либохорі добудують наступного року. Витрачено вже 33 млн грн

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів