У Львові подано лише 80 заявок на відшкодування половини вартості генераторів

16:15 22 грудня 2022 р.

Фото до новини

Львівська міськрада спростила умови участі у Програмі компенсації вартості за генератори для мешканців.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Відтепер компенсацію вартості за придбаний генератор можуть отримати мешканці будинків з поверховістю від 2-х поверхів, номінальну потужність генератора знижено до 2,5 кВт, а також спрощено перелік документів для ОСББ, які необхідно надати для участі у програмі. 

Відповідні зміни сьогодні затверджено ухвалою сесії «Про внесення змін до «Програма часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Львівської міської територіальної громади під час підготовки опалювального сезону 2022-2023 років».

«На прохання балансоутримувачів знижуємо поріг номінальної потужності генератора. Пропонуємо від 2,5 кВт включно. Було - від 3 кВт. Також знижуємо поверховість будинку – пропонуємо від 2-х поверхів замість 3-х. А також спростили пакет документів, що мають надати ОСББ для участі у програмі», - пояснив Олександр Одинець,  директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, «Програма часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Львівської міської територіальної громади під час підготовки опалювального сезону 2022-2023 років», була прийнята на початку листопада цього року.

Станом на сьогодні на участь у Програмі надійшло понад 80 заявок.

Сума відшкодування не може перевищувати 50% вартості електрогенератора, але не більше 30 тис. грн.

Для отримання компенсації відповідний пакет документів необхідно подати в ЦНАП або сервіс електронних звернень. Тоді, створена для цього комісія розглядає звернення, формує та затверджує перелік учасників, які відповідають вимогам Програми, та скеровує протокол головним розпорядникам коштів – районним адміністраціям. Районна адміністрація готує зведений перелік усіх учасників програми.

Онлайн-мапа закладів у Львові, де є генератори та укриття

Заправляєш повний бак - донатиш на генератор для лікарні

Кабмін і Держмитслужба не забезпечили безперешкодне оформлення фізособами електрогенераторів

Шмигаль повідомив, скільки генераторів щодня українці завозять з-за кордону

День без світла: як у Львові мешканці багатоповерхівок заряджали свої гаджети

У Львові повертатимуть мешканцям до 30 тис грн вартості генераторів: які документи подати у ЦНАП

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів