Характеристики та важливі параметри вибору дизельних генераторів для будинків і підприємств

11:58 11 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Три переваги дизельних генераторів.

Українська енергетична система є під загрозою ударів зі сторони Росії. Саме тому потрібно заздалегідь подбати про додаткові джерела живлення, на випадок вимкнення електропостачання. Одним з найпростіших резервних джерел електропостачання варто вважати портативні електростанції, які працюють з сонячними батареями, а також генератори. Наразі для дому купують звичайні бензинові генератори, через невисоку вартість та доступність.

Чи кращі дизельні генератори бензинових пристроїв?

Використання бензинових генераторів буде не надто вдалим рішенням, якщо потрібно забезпечити електроенергією будинок, систему обігріву. В таких випадках оптимальним варіантом стане дизель генератор 30 кВт, який працює на дизельному двигуні та дозволяє заощадити пальне. Саме дизельний генератор потребує у 2 рази менше пального, ніж бензиновий пристрій. Вартість такого пристрою значно вища, тому їх не так часто купують, порівняно з бензиновими генераторами.

Переваги використання дизельних генераторів:

  • Швидка окупність. Вартість приладу повертається покупцеві дуже швидко. Не дивлячись на досить високу вартість пристроїв, вони себе виправдовують.
  • Тривалий моторесурс. Це можливо завдяки використанню спеціального дизельного двигуна, який вирізняється своєю довговічністю, а також простотою. Доведено, що такі двигуни дуже зрідка виходять з ладу.
  • Невисока вартість одного кіловата електроенергії. Сама це дозволяє використовувати дизельні генератори на підприємствах як резервне джерело живлення, коли потрібна величезна кількість електроенергії, а потужність пристроїв, якої вони потребують, висока.

Фактори, що впливають на вибір дизельного генератора

Обираючи дизель генератор в Києві на сайті https://www.powersol.com.ua/shop/generatory/dizelnyj/ треба звертати увагу на країну-виробника, та не намагатися заощадити. Дешеві китайські дизельні генератори вирізняються поганою якістю, та дуже швидко виходить з ладу. Якщо ви бажаєте стати власником якісної техніки, варто купувати товари європейських виробників.

Дизельні генератори Zenessis - це продукція відомої німецької компанії, яка спеціалізується на виготовленні приладів живлення резервного електропостачання. Європейська якість гарантує тривалий термін служби, а також дозволяє підтримувати не лише роботу електроприладів будинку, але й забезпечує функціонування невеликих підприємств.

Завдяки використанню такої техніки, можна отримати повноцінне джерело живлення, що зможе забезпечити роботу потужного та складного обладнання тривалий термін. Особливі розробки дозволяють суттєво заощадити пальне, та зробити вартість одного кіловата електроенергії мінімальною. Вдається заощадити гроші та знизити витрати пального.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів