Заправляєш повний бак - донатиш на генератор для лікарні

09:41 23 листопада 2022 р.

Фото до новини

«Донать по-чорному» – ініціатива, що реалізується в межах спільного проєкту МОЗ України та мережі АЗК WOG – «Генератори світла».

Мета цього проєкту – встановлення якомога більшої кількості резервних генераторів в лікарнях, де медики героїчно рятують життя та здоров'я українців. Про це Dailylviv.com повідомили з WOG NEWS.

«У такий складний час, напередодні зими, коли ворог прицільно завдає ударів по нашій медичній інфраструктурі, наші лікарні потребують додаткових генераторів.  Потреба в додатковому оснащенні лікарень генераторами надзвичайно велика. Тож наш спільний із мережею WOG проєкт особливо важливий. Ми сподіваємося, що це лише початок, а надалі інші соціально відповідальні бізнеси долучаться до цієї ініціативи й підтримають систему охорони здоров’я», – підкреслив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко

«Унікальність цьогорічного формату Чорної п’ятниці полягає в тому, що кожен споживач може переосмислити її й свідомо зробити вибір на користь допомоги та підтримки. Не потрібно донатити в спосіб, до якого ми звикли за останні 8 років, і особливо за останні 8 місяців. Достатньо заправити своє авто до повного, а WOG задонатить за кожен придбаний вами літр із власного прибутку. Більше літрів – більше коштів на закупівлю генераторів. WOG гарантує, що відзвітує за перераховані кошти та за кожен встановлений генератор. Ми вдячні Міністерству охорони здоров’я за максимальне сприяння, підтримку та координацію проєкту», – зазначив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський. 

Долучитися до ініціативи «Донать по-чорному» максимально просто. Для цього потрібно:

- з 25 по 27 листопада заправити до повного авто з карткою PRIDE від WOG, при цьому всі персональні бонуси та знижки мережа зберігає для споживачів; 

- три гривні від вартості кожного літра пального, придбаного за готівку чи банківською карткою, WOG перерахує на закупівлю генераторів для лікарень.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів