Онлайн-мапа закладів у Львові, де є генератори та укриття

17:48 23 листопада 2022 р.

Фото до новини

Львівське маркетингове агентство Stroom Digital створило інтерактивну карту закладів Львова, де можна зарядити гаджети, якщо вдома чи офісі немає електроенергії. Також на ній є заклади, які працюють під час повітряної тривоги в укритті.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Ініціативу розробників підтримала мерія, поширивши анкети серед підприємців та зібравши інформацію щодо роботи АЗС, супермаркетів, готелів, ресторанів, аптек та інших громадських закладів, коли немає електроенергії. Також планують розробити спеціальні наклейки-ознакування для закладів, які «несуть» світло.

Переглянути карту можна онлайн за посиланням: https://cutt.ly/UM1WJQh

 «У цій карті ми збираємо львівські заклади харчування, магазини, банки, АЗС та аптеки, які мають генератор. А заодно ті, які мають укриття та працюють в часі повітряної тривоги. За цим принципом ми й поділили локації за категоріями, щоб всі львів'яни знали, де шукати струм», - розповідають розробники.

Також мешканців просять надсилати свої ідеї та зауваження, щоб вдосконалювати карту, на електронну пошту hello@stroom.digital.

«Мапа Струму постійно оновлюється завдяки вам та вашому фідбеку, тож якщо знаєте, підприємства з генератором – заповнюйте цю форму! Ділімось струмом!», - закликають у Stroom Digital.

Половина Львова вже з електроенергією, - Садовий

Збито 51 зі 70 ворожих крилатих ракет і 5 дронів-камікадзе: звідки летіли

В окремих районах Львова почало з'являтися світло

Пункти обігріву у Львові сьогодні працюватимуть довше

1,5 млн людей на Львівщині без електроенергії: Козицький звернувся до мешканців (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів