Назвали головних перевізників-штрафників у Львові

18:29 6 серпня 2021 р.

Фото до новини

З початку року у Львові склали 216 актів щодо порушень у роботі громадського транспорту.

За інформацією управління транспорту ЛМР, пише Dailylviv.com, у результаті перевірок, від початку року на міських автоперевізників складено 216 актів щодо порушень у роботі громадського транспорту, неналежного санітарного і технічного стану автобусів тощо. 

Перевірки здійснюють працівники управління транспорту, також залучають і представників територіального управління Укртрансбезпеки і патрульної поліції.

Акти щодо виявлених порушень керівникам автотранспортних підприємств скеровують щотижнево. Сума штрафу, відповідно до умов укладеного з перевізником договору, становить 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за кожен акт.

Найбільше порушень зафіксували на маршрутах ТзОВ «Фіакр Львів» - 82 акти. Ще 70 актів скерували ТзОВ «Міра і К»,  57 - ПАТ «ЛАТП 14630», 4 - ТзОВ «Успіх БМ» та 3 - ЛК АТП №1.

«Працівники управління транспорту систематично здійснюються перевірки автобусів на маршрутах (кінцевих зупинках) щодо проведення заходів дезінфекції транспортних засобів, дотримання санітарних норм, наявності візуальної інформації в салонах та випуску транспортних засобів на лінію. При виявленні порушень інформуємо керівництво підприємства, яке обслуговує маршрут, щодо усунення недоліків», - розповіли в управлінні транспорту ЛМР.

Моніторинг випуску транспортних засобів на маршрути громадського транспорту за даним системи GPS-навігації, які надає управлінню транспорту ЛКП «Львівавтодор», проводять щоденно.

Крім того, під час послаблення карантину спільно з представниками територіального управління Укртрансбезпеки та патрульної поліції проводять комплексні перевірки автотранспортних підприємств щодо технічного стану автобусів при випуску на маршрути, пише Dailylviv.com.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів