У міськраді запевнили, що у Львові вистачає засобів для дезінфекції

14:45 17 березня 2020 р.

Фото до новини

Львівська міськрада закупила досить засобів для проведення дезінфекції у під’їздах і ліфтах багатоповерхівок та на сходових майданчиках.

Про це повідомили у вівторок, 17 березня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з оперативного реагування та ухвалення рішень щодо ситуації із захворюванням на коронавірус Галина Слічна зазначила: «Закуплено достатню кількість засобів для проведення дезінфекції під’їздів будинків, ліфтів, перил та сходових майданчиків. Проведено робочі оперативні наради з головами ОСББ та приватними управлінськими компаніями, щоб вони посилили прибирання в житлових будинках, миття під’їздів, протирання ліфтів та поручнів. На вулицях міста розпочали роботу порохотяги та водовозки, які миють дороги, тротуари й зупинки громадського транспорту. Також ми окремо підготували звернення до мешканців Львова, щоб вони долучалися до миття сходових майданчиків біля своїх квартир».

Галина Слічна запевнила, що ЛМР закупить чотири додаткові апарати високого тиску «Kärcher» для миття Галицького району, а також стверджувала: «У всіх інших районах уже є. Відповідно, ми миємо хімічними розчинами смітники, лавки та зупинки».

«У всіх під’їздах та ліфтах житлових будинків міста розміщено інформаційні матеріали про захворювання та захист від нього. Окрім того, ЛМКП «Львіводоканал» зобов’язали проводити постійну дезінфекцію каналізаційної мережі. Натомість, призупинено всі планові роботи з каналізування, проводитимуть лише протиаварійні», – поінформували також чиновниця.

Галина Слічна повідомила також: «Ми доручили департаменту ЖКГ провести відповідні розрахунки та подати пропозиції щодо оплати праці працівників житлово-комунальної сфери, які задіяні в проведенні заходів санітарного прибиранням міста та дезінфекції».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині запровадили карантин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів