Львів розпродав найбільше майна

16:01 13 грудня 2021 р.

Фото до новини

Львів є лідером серед міст України за доходом, отриманим від торгів через систему Прозорро.Продажів.

Місто вже продало майна на понад 900 мільйонів гривень. Станом на 13 грудня 2021 року Управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради виставило на продаж дві земельні ділянки загальною площею 17,9 га за стартовою ціною 104,7 мільйона гривень. Про це пресслужба ДП «Прозорро.Продажі», пише Dailylviv.com

Інші територіальні громади області оголосили 69 лотів зі стартовою ціною 40,1 мільйона гривень. Вже відбулося 15 аукціонів, які принесли організаторам 8,2 мільйона гривень, що майже удвічі більше за стартову ціну.

Станом на 13 грудня 2021 року в системі Прозорро.Продажі вже оголошено 1690 аукціонів з продажу та оренди землі загальною вартістю понад 600 мільйонів гривень. Площа земельних ділянок, виставлених на торги, — майже 9,5 тис.га.

Нагадаємо, 5 жовтня набула чинності урядова постанова (№ 1013), яка запустила ринок оренди та продажу державної та комунальної землі через систему «Прозорро.Продажі». Відповідно до постанови продаж та оренда державної та комунальної землі відбувається лише через прозорі аукціони на підвищення ціни. Державна електронна торгова система «Прозорро.Продажі» гарантує безпечність торгів, неможливість втручання в їхній перебіг та рівний доступ кожного учасника до участі в аукціоні.

ДП «Прозорро.Продажі» продовжують посилювати співпрацю із представниками органів місцевого самоврядування.

У понеділок, 13 грудня, директор держпідприємства Олексій Соболев та перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко підписали меморандум про співпрацю в межах запуску ринку землі через онлайн-аукціони.

Меморандуми про співпрацю із ДП «Прозорро.Продажі» також підписали голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький та Червоноградський міський голова Андрій Залівський.

Львівська обласна рада продала 5 приміщень: кому, де і за якою ціною

100 млн грн: такий виторг очікує мерія Львова за дві ділянки

У Львові на аукціоні продали 5 земельних ділянок: найдорожча на вулиці Пилипа Орлика

У Львові купили котельню за 24 млн грн

На площі Ринок продали частину кам'яниці: $6,2 тис за квадратний метр

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів