Сім'я Козицьких має нову роботу до 2035 року: розвідувати і видобувати газ біля Миколаєва

21:25 29 серпня 2021 р.

Фото до новини

Площа родовища на території Стрийського і Дрогобицького районів - майже 60 квадратних кілометрів.

Державна служба геології та надр України 16 серпня 2021 року, пише Dailylviv.com, видала ТОВ "Горизонти" зі Львова спеціальний дозвіл за реєстраційним номером 6551 на видобування нафти і газу (промислову розробку родовищ) у гірському родовищі, розташованому за 15 кілометрів на південний захід від міста Миколаїв на Львівщині. 

Площа цього родовища - 59,7 квадратних кілометра. Розташоване родовище на території Стрийського і Дрогобицького районів. 

Цей спеціальний дозвіл чинний до 28 січня 2035 року. 

Документ підписали: від Державної служби геології та надр України - перший заступник голови Володимир Бучко, а від надрокористувача - ТОВ "Горизонти" - його директор Свозіл Лукаш. 

ТОВ "Горизонти" зареєстроване у Львові на вулиці Академіка Павлова, будинок 6ц, квартира 7. Основний вид його діяльності - добування природного газу. 

Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ "Горизонти" є Зіновій Козицький зі Львова і Карел Комарек з Праги (Чехія).

У державному реєстрі підприємств є ще ТОВ "Бурова компанія "Горизонти" зі Львова, основний вид діяльності якої - розвідувальне буріння. Це підприємство очолює Степан Козицький - син засновника і кінцевого бенефіціара ТОВ "БК "Горизонти" Зіновія Козицького. 

До призначення на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації кінцевим бенефіціаром цього підприємства був також і Максим Козицький. Ця інформація зазначена у його декларації кандидата на посаду голови ЛОДА від 28 грудня 2019 року.  

Нагадаємо, що цього року з метою представлення інвестиційних можливостей у регіонах у галузі надрокористування Держгеонадра ініціювали послугу зі створення індивідуального паспорта ОТГ.

Голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах у липні здійснив робочий візит до Львівської області, де провів зустріч із головою Львівської ОДА та головами об’єднаних територіальних громад області. Роман Опімах і Максим Козицький підписали Меморандум про співробітництво між Державною службою геології та надр України та Львівською обласною державною адміністрацією.

Західукргеологію у Львові очолив продюсер дитячих фільмів і захисник озера Стосіка

Найбільше у Європі Більче-Волицько-Угерське підземне сховище газу модернізують

Компанії Ахметова, Козицького і Пінчука одержали нафтогазові ділянки на пів століття

Голова ЛОДА вибрав собі заступника з фірми свого батька

Голова ЛОДА Максим Козицький забув про свої компанії за кордоном

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів