Майно Львівської колонії №48 продали на аукціоні за 377,5 млн грн

13:18 5 червня 2021 р.

Фото до новини

У рамках спільного проекту Фонду держмайна та Мінюсту під назвою «Велика приватизація в’язниць» відбувся онлайн-аукціон з приватизації майна непрацюючої «Львівської виправної колонії (№48)» з переможною ставкою 377,5 млн грн.

Приватизація цього об’єкту пенітенціарної системи забезпечить надходження до держбюджету та стане фінансовим джерелом для побудови нового закладу з сучасними умовами за межами міста, а також залучить багатомільйонні інвестиції у створення нових робочих місць та в розвиток місцевої економіки. Про це повідомила пресслужба Фонду державного майна України, повідомив Dailylviv.

В аукціоні з приватизації окремого майна Львівської колонії №48 взяли участь сім учасників, які збільшили стартову ціну майже втричі – зі 132 674 304 грн до 377 500 000 грн.

За словами голови Фонду держмайна Дмитра Сенниченка, окрім «Великої приватизації в'язниць», Фонд держмайна продовжує приватизацію спиртових заводів у рамках демонополізації спиртової галузі, а також готовий до Великої приватизації – проведення перших за довгі роки аукціонів щодо об'єктів, чия балансова вартість перевищує 250 млн грн.

Майно Львівської колонії №48 продали на аукціоні за 377,5 млн грн

У Львові продають виправну колонію, на яку марнували мільйони бюджетних коштів (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів