Епіцентр покарав компанію, яка постачала крадені бронежилети

22:41 19 травня 2022 р.

Фото до новини

У зв’язку з розповсюдженням інформації про можливу причетність ТОВ «Група Венето» до схеми розкрадання гуманітарної допомоги для українських військових, мережа Епіцентр знімає з продажу всю продукцію від цього постачальника, яка має ознаки товару військового призначення.

Про це департамент зі зв'язків з громадськістю ТОВ "Епіцентр К"  повідомив Dailylviv.com.

У компанії зазначають, що Епіцентр також припиняє всі взаємовідносини з контрагентом до завершення результатів розслідування компетентних органів. Окрім того, у разі доведення правоохоронцями вини постачальника Епіцентр планує подання судового позову до ТОВ «Група Венето» про компенсацію матеріальних і репутаційних втрат, спричинених постачанням продукції гуманітарного призначення.

Нагадаємо, в середині квітня цього року Епіцентр уклав угоду на постачання бронежилетів виробництва ТОВ “Група Венето”. При цьому постачальник надав компанії всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань і якості. Відповідно ТОВ "Епіцентр К" правомірно закупив сертифікований товар з усіма підтверджувальними документами.

Пізніше від активістів надійшло звернення до СБУ з проханням перевірити ці бронежилети, що були поідбні на ті, які були в гуманітарній допомозі для ЗСУ. У зв'язку з цим ці бронежелети було вилучено з продажу з кількох торговельних центрів. Епіцентр є добросовісним набувачем товару і надав до СБУ всі документи, які отримав від компанії "Група Венето".

Нагадаємо, що 17 травня з'явилася публікація про те, що в Епіцентрах продають крадені бронежилети. ЛОК звернувся в Генпрокуратуру та СБУ.

 

Епіцентр вигадав свою схему для роботи у локдаун

Військової амуніції на мільйони гривень: у Львові повідомили подробиці затримання мародерів гуманітарної допомоги

У Львові відкриють головний офіс благодійного американського фонду «Допоможи Героям з України»

У Львові виготовили бронежилети: 500 уже повезли на Схід

Начальник ЛОВА оприлюднив перелік найнеобхіднішого для військовиків: 22 найменування

Мер Львова звернувся до українців за кордоном: терміново потрібна допомога захисникам України

У Львові сплели величезну маскувальну сітку для літака: інші волонтерські проєкти

На Львівщині за підроблені пластини для бронежилетів шахрай сяде у в'язницю

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів