У Львові зухвало порушують карантин: Епіцентр працює всупереч забороні

13:40 1 квітня 2021 р.

Фото до новини

Патрульні поліцейські склали протокол про порушення карантину на власників ТЦ «Епіцентр», що на вул. Хмельницького у Львові. Торговий центр продовжував працювати попри карантин та заборону мерії.

Як стало відомо ZAXID.NET, близько 10:30 львів’янка викликала поліцію до гіпермаркету «Епіцентр», що на вул. Хмельницького,188а, пише Dailylviv.

Вона повідомила, що попри карантин торговий центр продовжує працювати та обслуговувати клієнтів. У прес-службі патрульної поліції інформацію про такий випадок підтвердили.

Коли поліцейські приїхали на місце, то жінка розповіла, що їй вдалося сьогодні зробити покупки в «Епіцентрі» і показала поліцейським відповідний чек. За словами львів’янки, працівники торгового центру впустили її всередину і вона без проблем обрала необхідні їй товари.

Працівники «Епіцентру», коли помітили поліцію, закрились зсередини гіпермаркету. Попри це патрульні виписали протокол за порушення карантину і викликали на місце слідчих, які будуть надалі займатись цією справою. Нагадаємо, що мінімальний штраф за порушення карантину в України становить 17 тис. грн, постанови про накладення штрафів складають суди.

ZAXID.NET звернувся до мережі «Епіцентр» за коментарем щодо цієї ситуації.

Нагадаємо, що з у Львові діють карантинні обмеження, які забороняють роботу непродовольчих магазинів та торгових центрів. Такі магазини можуть лише видавати онлайн-замовлення. Попри це «Епіцентр» на вул. Хмельницького порушував карантинні вимоги, і через це з 30 березня міська комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішили гіпермаркет закрити.

У Львові закрили Епіцентр, нічний клуб Малевич. Робота літніх майданчиків відтермінована

Епіцентр вигадав свою схему для роботи у локдаун

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів