Чому кожна домівка повинна скоротити електроспоживання на 25%

19:04 19 листопада 2022 р.

Фото до новини

Це допоможе зменшити навантаження на енергомережу України і стабілізувати енергосистему.

Про це повідомило Міністерство енергетики України, пише Dailylviv.com.

"Спростовуючи панічні заяви, що ширяться соціальними мережами та інтернет-ЗМІ, запевняємо, що ситуація з енергопостачанням складна, але контрольована, - йдеться у дописі на офіційній сторінці Міненерго у фейсбуці. -  Запроваджені аварійні та погодинні графіки вимкнення електроенергії дають можливість стабілізовувати енергосистему, проводити ремонтні та відновлювальні роботи.

Міністерство енергетики звертається до українців з єдиним закликом: допоможіть енергетикам, зменшити навантаження на мережу. Маємо досягнути показника добровільного скорочення споживання кожною родиною на рівні 25%.

Енергетики працюють над відновленням інфраструктури 24/7 і щодня повертають світло й тепло у домівки мільйонам споживачів.

Зберігайте спокій і довіряйте енергетикам!"

Заступник міністра енергетики України з питань європейської інтеграції Ярослав Демченков учора взяв участь у круглому столі "Підтримка Сполученими Штатами енергетичної стійкості та чистої реконструкції України”. Захід пройшов за участі представників Конгресу США, Державного департаменту США, Міністерства енергетики США, Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) та аналітичних центрів у Вашингтоні.

Остання ракетна атака РФ мала вплив не тільки на енергосистему України, але й на енергосистеми деяких наших сусідів.

"Влучання відбувалися по всій українській енергосистемі: як по об‘єктах генерації, так і по системі передачі електроенергії", - повідомляв міністр енергетики України Герман Галущенко.

Україна дві години одержувала електроенергію зі Словаччини

Лише 13 хвилин мають енергетики, щоб врятувати своє життя, - NYT

Взимку траплятимуться блекаути: у Німеччині попередили про вимкнення електроенергії

Планові вимкнення світла можуть скоротитися до 1-2 годин, - ДТЕК

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів