Бізнес Львова переходить на жорсткий режим економії електроенергії (відео)

18:08 13 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Після ракетних ударів агресора було повністю зруйновано 4 підстанції, які забезпечували електрикою Львів і область. На сьогодні електро- і водопостачання відновлено, але можуть виникати труднощі через брак потужностей, бо все забезпечується з альтернативних джерел. Відтак у мерії закликають весь бізнес міста скоротити споживання електрики.


Відео: ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Для того, щоб все безперебійно функціонувало, маємо почати економити. Ми прийняли ряд рішень щодо міста: вимикаємо фонтани, підсвітку будинків, сакральних споруд. Також мали розмову з готельєрами, власниками магазинів, щоб вони на своєму рівні теж економили електрику - вимкнули вивіски, рекламу, щоб всередині закладів була зменшена потужність світла. Ще будемо мати розмову з мережами аптек і інших середовищ, щоб перейшли на економний режим. Приємно, що маємо стовідсоткове розуміння від усіх.

Також просимо весь бізнес максимально скоротити споживання електрики – вимикати світло в коридорах, кабінетах. Бо здавалося б дрібні речі, то від них залежать життя міста. Маємо економити електроенергію, щоб функціонувало те, що першочергово важливе, – випікання хліба, всі сервіси і послуги», - наголосив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Не лише дрова: у Львові повідомили про розподіл обов'язків між владою і мешканцями до зими

У Львові ще буде вуличне освітлення: що вимкнуть

Планових вимкнень електроенергії у Львові поки що не планують, - ЛМР

На Львівщині немає аварійних відімкнень електроенергії: як і надалі бути зі світлом

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів