Які графіки вимкнень електроенергії застосовані в усій Україні

22:43 17 листопада 2022 р.

Фото до новини

Понад 1000 фахівців «Укренерго» цілодобово і без вихідних працюють над відновленням енергосистеми.

Про це повідомило ДП НЕК «Укренерго», пише Dailylviv.com.

Лише 15 листопада ворожі ракети пошкодили 15 енергооб’єктів, не працюють тисячі кілометрів магістральних високовольтних ліній. Ця інфраструктура необхідна для видачі  електроенергії з електростанцій та передачі з західних регіонів на схід, тобто по всій країні. Більше 1000 фахівців «Укренерго» 24/7 працюють над відновленням енергосистеми, латають те, що можна залатати і замінюють те, що можна замінити. 

Для того, щоб втримати стабільну роботу енергосистеми в таких умовах та уникнути ще більших аварій, ми вимушені вдаватися до примусових обмежень споживання – до 40% по країні. Зараз, на жаль, графіки застосовані по всій Україні.

У сумнівних телеграм-каналах використовується логотип компанії "Укренерго" для поширення фейкової інформації, зокрема щодо повного чи часткового знеструмлення країни. Ця інформація не відповідає дійсності! Укренерго не робило жодних таких заяв.
 
Це один з можливих "вкидів" для того, щоб посіяти паніку серед українського населення, використовуючи при цьому логотип "Укренерго" для вашої довіри.
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів