У чотирьох областях і столиці обмежене електроспоживання, - Укренерго

09:37 22 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Диспетчерський центр «Укренерго» вимушено віддав команду на тимчасове обмеження споживання в цих регіонах.

Про це повідомляє НЕК Укрнерго, пише Dailylviv.com

"Сьогодні, 22 жовтня, зранку знову критично збільшилося споживання електроенергії в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях, - йдеться у повідомленні НЕК Укрнерго. - Тому Диспетчерський центр «Укренерго» вимушено віддав команду на тимчасове обмеження споживання в цих регіонах. Величина обмеження на даний момент значно менша ніж та, що застосовувалася напередодні 21 жовтня. 

Це необхідно, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкодженні терористичними ракетними атаками. 

Нагадаємо, як диспетчери «Укренерго» приймають рішення про тимчасове обмеження споживачів. Це відбувається якщо в регіоні зростає рівень споживання, і в цей момент туди неможливо доставити більше електроенергії через завдані Росією руйнування.

Водночас, пам’ятайте, що  розумне електроспоживання та свідома економія електроенергії в години найбільшого навантаження мереж (з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00) допоможе зменшити ризики примусових відключень споживачів".

Начальник Київської ОВА Олексій Кулеба о 9.54 звернувся до мешканців Київщиниі: "В області спостерігається зростання споживання електроенергії. У зв’язку з цим у регіоні з 8:38 вимушено розпочалися тимчасові стабілізаційні відключення за розробленим графіком. Росіяни цілеспрямовано завдають ударів саме по енергетичних об’єктах. Звертаюся до всіх! Ми повинні економити електроенергію. Це наша відповідальність та внесок у перемогу над ворогом. Тому вимикаємо зайве. Бережімо електроенергію!" 

"Сьогодні вранці ворог завдав два ракетних удари по об’єкту енергетичної інфраструктури Одеської області. Внаслідок цього у декількох населених пунктах Одеського району немає світла", - повідомила о 10.41 Одеська обласна військова адміністрація.

Бізнес Львівщини закликають працювати в комендантський час, - Козицький

Повітряна тривога на Львівщині та в інших областях (доповнюється)

Потужні вибухи у Хмельницькій області, - Сергій Гамалій (доповнюється)

Почала діяти заборона на використання зовнішнього освітлення та освітлення зовнішньої реклами на Львівщині

Як зменшити електроспоживання: рекомендації для жителів області та підприємств

Завтра в усій Україні будуть обмеження постачання електроенергії,- ОП

Уночі частину Львова відімкнуть від електропостачання

Росія знову вдарила по Бурштинській ТЕС, спалахнула пожежа, - голова ОВА (відео)

Уночі окупанти завдали удару по промисловому підприємству та енергетичному об’єкту Дніпропетровщини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів