Новини Львова (cтор. 6287)

Фото для новини

14:15 1 березня 2016 р.

Львівоблрада затвердила звіт голови облдержадміністрації

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка сьогодні прозвітував перед депутатами облради про виконання Програми соціально-економічного розвитку Львівської області у 2015 році. Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Економіка

Фото для новини

14:03 1 березня 2016 р.

У Львові медалями відзначили трьох демобілізованих військовослужбовців

Військовий комісар Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату міста Львова підполковник Олександр Кудінов, у відповідності до Указу Президента України від 8 травня 2015 року, вручив Олександру Власенку, Артуру Пилипену, Петру Партиці медалі «Захиснику Вітчизни».

Політика

Фото для новини

13:05 1 березня 2016 р.

На сході України вчора поранили трьох наших військових, – АП

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув. Трьох – було поранено».

Політика

Фото для новини

12:44 1 березня 2016 р.

Канадський холдинг «Fairfax» хоче інвестувати у Львівщину

Канадський холдинг «Fairfax» має намір інвестувати у Львівську область. Іноземці, передусім, зацікавлені у співпраці із регіональними компаніями в агропромисловому секторі та ІТ-галузі, а також - в розвитку промислових парків.

Економіка

Фото для новини

12:00 1 березня 2016 р.

У Львові вручили ордени «За мужність» учасникам Революції гідності

Нагороди отримали Арсен Вільчинський, Василь Галамай, Богдан Дацишин, Андрій Жупник, Ігор Заставний, Олександр Лабецький, Костянтин Майборода, Мирослав Ониськів, Іван Пліш, Іван Раповий, Богдан Різник, Олег Сухінський і Роман Тітик.

Політика