Новини Львова (cтор. 6286)

Фото для новини

14:05 11 лютого 2016 р.

На сесії ЛМР затвердили комплексну програму профілактики злочинності

Начальник юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич повідомила в п’ятницю, що з міського бюджету скерують кошти для придбання обладнання й предметів довгострокового користування, які в подальшому будуть передані обласному управлінню Національної поліції.

Ситуації

Фото для новини

13:40 11 лютого 2016 р.

На сесії ЛМР не підтримали ухвалу щодо МАФів

Як зазначила директор департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич, проект ухвали передбачав вилучення 77 «малих архітектурних форм із комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

Економіка

Фото для новини

13:28 11 лютого 2016 р.

На сході України загинув учора один наш військовий і поранено трьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у п’ятницю: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув. Трьох – було поранено».

Політика

Фото для новини

12:05 11 лютого 2016 р.

Львівщина отримала на пільги й субсидії 1,4 млн. гривень

В облдержадміністрації запевнили в п’ятницю, що з державного бюджету перераховано кошти на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива, рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Ситуації

Фото для новини

12:00 11 лютого 2016 р.

Матеріальну допомогу можна отримати у двох ЦНАПах Львова, – ЛМР

У міськраді запевнили в четвер: «Отримати матеріальну допомогу можна з мінімальною затратою часу, скориставшись послугами Личаківського і Сихівського Центрів надання адміністративних послуг, які знаходяться на вулиці Костя Левицького, 67 та на проспекті Червоної Калини, 72а».

Ситуації