Новини Львова (cтор. 6285)

Фото для новини

17:47 11 лютого 2016 р.

10-15% військових мають очевидний посттравматичний синдром, 85% – прихований (відео)

Джеремі Вільямс (Jeremy Williams), військовий капелан, капітан ЗС США, вважає, що у 10-15% військових, які брали участь у бойових діях, посттравматичний синдром (стресовий розлад) виявляється як очевидний для всіх, а аж у 75% – як тіньовий, прихований.

Медицина

Фото для новини

17:35 11 лютого 2016 р.

На Львівщині дочекалися перших результатів моніторингу лісовозів

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека повідомив про зменшення витрати пального, зміцнення дисципліни водіїв і значне скорочення простоїв під навантаженням та розвантаженням лісопродукції.

Економіка

Фото для новини

17:26 11 лютого 2016 р.

На Львівщині не розформовуватимуть Службу екстреної медицини, – комісія

На засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної обговорили питання реорганізації служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

15:30 11 лютого 2016 р.

У Львові модернізуватимуть «Hummer»

Американська компанія «Textron Systems» і «Укроборонпром» підписали угоду про створення спільного підприємства з постачання в нашу країну модернізованих за програмою «SCTV» бронеавтомобілів «Hummer» і подальшої модернізації такої техніки.

Наука і техніка

Фото для новини

15:00 11 лютого 2016 р.

Правоохоронці викрили на Львівщині фахівця центру зайнятості

Посадовець складала й видавала від імені суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб-підприємців довідки про доходи, у які вносила неправдиві відомості про прийняття та звільнення з роботи у трудових книжках громадян.

Кримінал