Новини Львова (cтор. 6274)

Фото для новини

16:05 18 лютого 2016 р.

Виявлено злочинну схему відчуження майна Львівського автобусного заводу

Прокуратурою Львівської області виявлено підроблене рішення господарського суду Києва, на підставі якого знято відповідні арешти та заборону на відчуження майна Львівського автобусного заводу, а у січні цього року вказані об’єкти зареєстровані за двома юридичними особами у Києві.

Кримінал

Фото для новини

15:54 18 лютого 2016 р.

19-20 лютого на «Арені Львів» проведуть першу національну аграрну конференцію

Як повідомили в четвер у ЛОДА, форум на Стрийській збере близько 350-400 професіоналів і новачків аграрного бізнесу, з яких 85 % учасників – це сільськогосподарські товаровиробники здебільшого зернових, олійних, технічних і овочевих культур.

Економіка

Фото для новини

15:48 18 лютого 2016 р.

На ДП «Львіввугілля» отримали зарплату за січень, – ЛОДА

Заступник голови обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський запевнив у четвер: «Кошти, котрі «Львіввугілля» отримало за відвантажене паливо, дозволили виплатити весь зарплатний борг шахтарям за січень цього року».

Економіка

Фото для новини

15:10 18 лютого 2016 р.

«Львівтеплоенерго» запевняє, що опалення подорожчало через похолодання

Начальник відділу обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець повідомила в четвер: «Якщо надворі було холодно і будинок спожив більше теплової енергії і ціна за один квадратний метр опалювальної площі стає більшою за 12,85 гривні, то різницю в ціні мешканець оплачує самостійно».

Ситуації

Фото для новини

14:42 18 лютого 2016 р.

На Львівщині відпрацьовують зенітне й ракетне прикриття об’єктів і військ

Командир Стрийського зенітного-ракетного полку Олексій Цуканов запевнив: «Головне – особовий склад добре розуміє, для чого це все робиться і яке велике значення має для захисту миру та спокою в Україні».

Ситуації