На Львівщині відпрацьовують зенітне й ракетне прикриття об’єктів і військ

14:42 18 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Командир Стрийського зенітного-ракетного полку Олексій Цуканов запевнив: «Головне – особовий склад добре розуміє, для чого це все робиться і яке велике значення має для захисту миру та спокою в Україні».

«Військовослужбовці Стрийського зенітного-ракетного полку беруть участь у тактико-спеціальному навчанні», – повідомили сьогодні, 18 лютого, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли подробиці:

«Під керівництвом командира полку – полковника Олексія Цуканова – зенітники відпрацьовують управління підрозділами в ході зенітного й ракетного прикриття об’єктів і військ. За словами командира полку, досвід особового складу та його командирів, набутий в зоні проведення антитерористичної операції, стає в нагоді на кожному кроці таких навчань.

Командир полку запевнив: «Завдяки міцним практичним навичкам, які військовослужбовці нашого полку набули в районі проведення АТО, значно легше досягати цілей навчання. А головне – особовий склад добре розуміє, для чого це все робиться і яке велике значення має для захисту миру та спокою в Україні».

Про це повідомили сьогодні, 18 лютого, в прес-службі Міністерства оборони України, де також опублікували світлини з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів