Новини Львова (cтор. 5514)

13:55 21 грудня 2016 р.

Місцеві ради Львівщини отримали за оренду земель 7,6 млн. гривень

Організатори земельних аукціонів у Львівській області продали у 2016 році право оренди на 169 ділянок державної власності за межами населених пунктів загальною площею 3,1 тисячі га терміном на сім-десять років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства.

Економіка

Фото для новини

13:10 21 грудня 2016 р.

Небайдужі львів'яни провели акцію «Назвемо поіменно усіх, хто у неволі»

На площі біля пам'ятника Тарасові Шевченкові зібралися небайдужі, щоб згадати й підтримати українських бійців, які залишаються в полоні у російських окупантів на сході нашої країни.

Ситуації

12:48 21 грудня 2016 р.

Мінінфраструктури назвав передчасною заяву про подорожчання квитків на потяги

Керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун заявив, що в 2017 році зростуть ціни на квитки для проїзду в залізничному транспорті, однак міністр інфраструктури Володимир Омелян зауважив, що, перш ніж говорити про підвищення тарифів, перевізники повинні продемонструвати ефективну роботу.

Економіка

12:05 21 грудня 2016 р.

«Vodafone Україна» забезпечить Львівщину якісним стільниковим зв’язком, – ЛОДА

Заступник голови Львівської ОДА й генерального директора «Vodafone Україна» у західному регіоні нашої країни – відповідно, Ірина Гримак та Костянтин Воробйов – підписали меморандум про співробітництво щодо покриття Львівської області якісним стільниковим зв’язком третього покоління.

Економіка