«Львівводоканал» ремонтує каналізаційні мережі Винників

13:28 21 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Комунальники вже проклали 430 метрів напірного трубопроводу від вулиці Стрілецької до вулиці Кільцевої.

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», його працівники розпочали в грудні роботи з ремонту каналізаційної мережі Винників. У його повідомленні також зазначено: «Комунальники уже проклали 430 метрів напірного трубопроводу від вулиці Стрілецької до вулиці Кільцевої. Наразі тривають роботи з прокладання самопливного колектора на вулиці Сагайдачного, що у майбутньому дозволить забезпечити централізованим водовідведенням понад 60 житлових будинків».

У «Львівводоканалі» пояснили: «Каналізаційні мережі у Винниках перебувають у аварійному стані. В основному, це сталеві та бетонні трубопроводи, побудовані у 70-х роках, які вичерпали свій експлуатаційний термін. Тут часто відбуваються аварії, стічні води потрапляють у водойми та грунти, що ускладнює екологічну ситуацію. Відтак, депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу про фінансування інфраструктури Винників з бюджету Львова».

Комунальники також запевнили: «Цьогоріч розпочата робота по розробці проектно-кошторисної документації для реконструкції трьох каналізаційних перекачувальних станцій «Кільцева», «Стрілецька», «Дмитерка», будівництва напірних колекторів між зазначеними станціями, будівництва самопливних колекторів на вулицях Джерельна, Франка, Берегова. Наразі ми завершили роботи з будівництва колектора від вулиці Стрілецької до вулиці Кільцевої».

У «Львівводоканалі» також анонсували: «Натомість, роботи на вулиці Сагайдачного триватимуть до березня 2017 року. Наступного року плануємо виконати модернізацію насосних станцій та побудувати самопливні колектори. Безперечно, це залежатиме від вчасного фінансування зазначених об’єктів». 

Про це повідомили сьогодні, 21 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Роботи фінансуються відповідно до ухвали ЛМР №793 від 14 липня 2016 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів