Новини Львова (cтор. 7230)

Фото для новини

20:20 17 грудня 2014 р.

Росія передислоковує вздовж українського кордону артилерію, важку бронетехніку й підрозділи ЗС, – ДПСУ

Перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк повідомив у середу, що «зелені берети» зафіксували передислокацію російських військ уздовж українського кордону.

Політика

Фото для новини

19:35 17 грудня 2014 р.

Мусимо бути готовими до тотальної війни, – нардеп та екс-комбат (відео)

Народний депутат та колишній командир батальйону «Свята Марія» Дмитро Лінько наголошує: «Потрібно проводити ротацію, а люди сидять там по дев’ять місяців, і вже немає ким їх замінити».

Політика

Фото для новини

19:15 17 грудня 2014 р.

У Львові вибухотехніки обстежили підозрілу металеву коробку в підвалі на вулиці Грінченка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 грудня, об 11.02 до чергового в обласному управлінні МВС надійшло повідомлення, що працівники оперативної групи з боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райвідділу міліції під час виконання оперативних дій в підвальному приміщенні будинку на вулиці Грінченка виявили металеву коробку, 60×50×70 см, в якій ймовірно може знаходитися вибуховий пристрій.

Ситуації

Фото для новини

18:18 17 грудня 2014 р.

Волонтери закупили українським військовим 100 зимових шапок за гроші, зібрані в Італії та у Львові

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу: «У нас тепер 100 солдатів отримають зимові теплі шапки».

Ситуації

Фото для новини

18:00 17 грудня 2014 р.

СБУ не пропустила на захід України дві вантажівки горілки, яку везли спільники терористів (відео)

У прес-центрі Служба безпеки України повідомили в середу, що її співробітники перекрила канал фінансування терористичної діяльності виробниками лікеро-горілчаної продукції Донецького регіону.

Кримінал

Фото для новини

17:03 17 грудня 2014 р.

Новопризначені запрошені іноземні фахівці зобов’язані вивчити українську мову, – фахівець

Кожен, хто живе в Україні, повинен знати українську мову, незалежно від того, чи є він держслужбовцем, чи ні. Але нараховувати доплату чиновникові тільки тому, що він спілкується державною мовою – неправильно.

Культура

Фото для новини

16:41 17 грудня 2014 р.

12 експертів НАТО оцінюють у Львівській Академії Сухопутних військ підготовку українських сержантів

Як повідомили в середу в прес-службі Мінооборони, закордонні фахівці вивчають потреби Збройних Сил України, щоб підготувати рекомендації щодо надання відповідної допомоги.

Ситуації

Фото для новини

16:36 17 грудня 2014 р.

Кордон Україна-Польща варто переїжджати до 8.00 та після 15.00 і через три пункти пропуску, – поради прикордонника (відео)

Щоби не стояти в багатогодинних чергах на кордоні між Україною і Польшею, варто переїжджати його до 8 ранку або після 15 години через пункти пропуску «Грушів», «Угринів» та «Смільниця» і ретельно підготувати всі потрібні документи.

Ситуації

Фото для новини

16:18 17 грудня 2014 р.

Нацбанк прирівняв рубль до валюти – через це падає гривня, – експерт

Якби Нацбанк раніше запровадив обмеження на операції з російськими рублями, то, можливо, Росія би не мала зараз таких сильних впливів на зміну банківського курсу. Україна дотепер зав’язана на російській економіці.

Економіка

Фото для новини

15:58 17 грудня 2014 р.

Завтра з 9.00 до 14.00 не буде струму у Львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з проведенням ремонту в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги там не буде струму з 9.00 до 14.00.

Медицина