Завтра з 9.00 до 14.00 не буде струму у Львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги

15:58 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua.emb-japan.go.jp

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з проведенням ремонту в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги там не буде струму з 9.00 до 14.00.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що у зв’язку з проведенням ремонту в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги там не буде струму з 9.00 до 14.00. Дослівно ж про це сказано в повідомленні так:

«Завтра, 18 грудня, у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги (вул. І. Миколайчука, 9) не буде світла. Це планове відключення світла з 09.00 до 14.00, у зв’язку з проведенням ремонту. Мешканці можуть звертатися у 8-му міську клінічну лікарню і Львівську обласну клінічну лікарню».

У прес-службі ЛМР також цитують начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимира Зуба, який розповів:

«Завтра у лікарні швидкої медичної допомоги з 09.00 до 14.00 буде відключене світло. Відповідно до вимоги львівських електромереж, буде проводитися ремонт, заміна секційного рубильника.

Про це нас попередили за два тижні, і ми вжили відповідних заходів. Це плановий захід, тож не має бути ніякої паніки.

Ми попередили Львівську станцію швидкої медичної допомоги і Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб пацієнтів до нас не везли. Мешканці можуть звертатися у 8-му міську клінічну лікарню, Львівську обласну клінічну лікарню. 

Для тих пацієнтів, які будуть потребувати завтра електроенергії, зокрема у реанімації, електроенергія буде забезпечуватися за допомогою нашого резервного джерела. Світло для важких пацієнтів буде. 

У попередній період у нас було відключення світла у таких лікувальних закладах: Комунальна 5-та міська клінічна поліклініка (вул. Виговського, 32), поліклінічне відділення 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева (вул. Хімічна), Комунальна 4-та стоматологічна поліклініка (вул. Симоненка, 6а). Ці відключення були переважно у світловий день на 2-3 год.

Вони не створювали гострі ситуації, тому що, по-перше, це поліклінічні відділення. А по-друге – відключення були нетривалі, тож збоїв в роботі установ не було. 

У стаціонарах світло не вимикали і не планують. Але, якщо б така ситуація сталася, ми всі готові до цього.

У всіх установах, де є стаціонари, реанімаційні ліжка, є дизельні генератори. По-друге, у нас кожен лікар має ліхтарик.

Якщо це станеться в нічний період, чергова зміна має персональні ліхтарики. Тому я сподіваюся, що відключення світла у лікарнях не буде, а якщо буде, то ми швидко на це відреагуємо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів