Новини Львова (cтор. 7225)

Фото для новини

14:25 17 грудня 2014 р.

На Львівщині припинено діяльність двох підпільних цехів з виготовлення фальсифікованої горілки (відео)

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці припинили діяльність двох підпільних цехів з виготовлення фальсифікованої горілки, розташованих у приватних помешканнях населених пунктів Пустомитівського району.

Кримінал

Фото для новини

14:04 17 грудня 2014 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП, скоєних на вулицях Городоцькій і Зеленій у Львові

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДАІ, невідомі водії, керуючи невстановленими автомобілями, скоїли наїзди на пішоходів і поїхав із місця пригод.

Кримінал

Фото для новини

13:44 17 грудня 2014 р.

Секретар РНБО анонсував наступні етапи мобілізації й не виключає запровадження воєнного стану (відео)

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив у середу: «Для того, щоб обороноздатність країни не була поставлена під сумнів, нам не обійтися без кількох етапів нової мобілізації на заміну тим, хто виконав свій громадянський обов'язок. У разі необхідності, безумовно, буде введено воєнний стан».

Політика

Фото для новини

13:30 17 грудня 2014 р.

Завтра в стіну храму Святого Онуфрія у Львові перепоховають останки друкаря Івана Федоровича

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 грудня відбудеться закладення останків Івана Федоровича у стіну храму Святого Онуфрія на вулиці Богдана Хмельницького.

Історія

Фото для новини

12:56 17 грудня 2014 р.

Роман Курилас 2 роки незаконно відсидів у СІЗО з вини прокурора (відео)

Два роки просидів львівянин Роман Курилас у камері СІЗО на 10 осіб без вироку суду. І тільки недавно його випустили під підписку про невиїзд. Але статус підозрюваного з нього все ще не зняли.

Кримінал

Фото для новини

12:48 17 грудня 2014 р.

Завтра на вулиці Василя Симоненка у Львові відкриють площу 12-ти ялинок

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 грудня о 17.00 на площі перед бібліотекою-філією №19 ЦБС для дітей Навчально-виховним комплексом «Школа ім. В. Симоненка» відбудеться урочисте відкриття площі 12-ти ялинок.

Культура

Фото для новини

12:30 17 грудня 2014 р.

У Львові ще не проінвентаризували захисні споруди цивільної оборони 29 підприємств (перелік)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертає увагу на перелік підприємств (балансоутримувачів захисних споруд), які не організовують проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

Ситуації

Фото для новини

12:22 17 грудня 2014 р.

22 грудня у Львові продовжать навчати самозахисту

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 22 грудня в Національному лісотехнічному університеті на вулиці Генерала Чупринки, 103 проведуть з 10:00 до 12:30 для мешканців Франківського району. інструктивно-методичні заняття з питань організації системи самооборони міста в особливий період та воєнний час.

Ситуації

Фото для новини

12:00 17 грудня 2014 р.

Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру бійцю, священикам і керівництву ЛОДА (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 17 грудня, львівські пластуни урочисто передали Вифлеємський вогонь миру керівництву ЛОДА.

Культура

Фото для новини

09:28 17 грудня 2014 р.

Перша львівська мобільна дитяча майстерня тістечок провела акцію «Випічка для Солдата»

До приготування печива та солодощів, крім активістів та організаторів, долучилися вихованці музичної школи імені Соломії Крушельницької, школярі, які дізналися про акцію з соціальних мереж та від своїх друзів.

Культура